HTML

2008.09.02. 11:28 EdelweissIstvan

Az utolsó nap előtt is veretlenül !

Hasonlóképpen hól alakul ez a torna is Hanne számára mint a múlt heti ahol egyesben döntőt játszott , párosban pedig tornagyőztes volt . Ez az eredmény már itt Savitaipale-ben is meglesz , mivel a mai nap egyesben bejutottunk a döntőbe , párosban pedig sikerült újra megszerezni a végső győzelmet . Két héten belül ez már a második páros tornagyőzelem ami egy rendkivül nagy eredmény . De egyenlőre maradjunk az egyes elődöntőjénél . A döntőbe kerülésért az orosz Diana Arutyunova ellen játszottunk . Az orosz teniszt nem kell senkinek bemutatni mennyire erős , igy volt félnivalónk a nyolcadik kiemelt ellen . Szerencsére ez a lány nem tartozott a világelithez sem tudásban , sem akaraterőben . Az első elveszitett szettje után teljesen feladta a küzdelmet és már csak arra várt hogy vége legyen a mérkőzésnek . Hanne igy megerőltetés nélkül jutott tovább a holnapi döntőbe . A sors pedig úgy akarta hogy az alsó ágról a múlt heti döntőbeli ellenfelünket küldi most is ellenünk , hogy visszavághassunk a tamperei vereségért . Akiről szó van , az nem más mint Martina Balogova akivel parázs csatát vivtunk múlt héten és három szettben diadalmaskodott a szlovák ellenünk . Most itt a visszavágás lehetősége , a mostani játékot látva minden esélyünk megvan rá hogy most mi kerüljünk ki győztesen az ütközetből . Párosban a héten is minden ellenfelünket térdre kényszeritettünk . Két hét alatt két tornagyőzelmet könyvelhettünk el . Ezen a héten a döntőbeli szenvedő fél a lett Marcinkevica és az orosz Prozorova volt . Úgy mint a héten eddig minden találkozónk most ez is sima kétszettes volt , meggyőző játékkal megérdemelt siker .

Eredmények :                                                                                                       Egyes Elődöntő : Hanne Skak-Jensen (DEN) - Diana Arutyunova (RUS) 6:4,6:0                 Páros Döntő : Jensen/Lobbinger (DEN/BEL) - Marcinkevica/Prozorova (LAT/RUS) 6:1,6:3

Küzdenitudásból is jeles

Szép megoldásokból sem volt hiány

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://jensenfanclub.blog.hu/api/trackback/id/tr27644593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása