HTML

2008.09.02. 10:34 EdelweissIstvan

Újabb sikerek

Második napjához érkezett el a Savitaipale Ladies Open elnevezésű challanger torna ahol mindkét fronton érdekeltek voltunk . Egyesben a finn Heini Salonen volt a második fordulós ellenfelünk . Az hogy egy rendkivül küzdenitudó és szivós lány lett volna a hazai pályán játszó szőke lány abból semmit nem mutatott meg . Hanne uralta végig a mérkőzést és esélyt sem adott Salonen-nek a győzelemre . A nagyobb tudás egész végig látszott a két játékos között és Hanne azt csinált a pályán az ellenfelével amit akart . Hanne-n látszott hogy minél hamarabb be akarja fejezni a meccset hogy tartalékoljon az energiával a folytatásra . Ez sikerült is , csak kettő játékot engedélyezett vetélytársának és nem túl szép , de hatásos teniszt bemutatva jutott a következő körbe . A harmadik fordulóban már egy igazán nagy név került elé , az olasz Vivienne Vierin személyében . Az itáliait ötödik helyen emelték ki és hasonlóan Hanne-hez ő is szettveszteség nélkül , magabiztosan jutott el ide . Parázs mérkőzésre lesz kilátás , bizakodjunk Hanne további jó formájában . Párosban nem változott múlt hét óta semmi . Az egy héttel legyőzött páros most is legyőzetetett . Kiváncsiak voltunk Hanne hogy tud együttműködni újdonsült partnerével . A látottak alapján kijelenthetjük remekül . Sziporkázó játékuknak egy sima két szettes győzelem és továbbjutás a jutalma . Az elődöntőben majd egy igazi skandináv párossal fognak játszani , a norvég Auensennel és a dán Munch-Hermansennel akik késhegyre menő csatában kerekedtek felül egy hazai pályán szereplő finn pároson .

Eredmények:                                                                                                     Egyes 2. Forduló : Hanne Skak-Jensen (DEN) - Heini Salonen (FIN) 6:2,6:0                   Páros 2. Forduló : Jensen/Lobbinger (DEN/BEL) - Antonic/Balogova (AUS/SVK) 6:3,6:2

Hanne ezúttal sötétkékben

Ma sem találtunk legyőzőre

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://jensenfanclub.blog.hu/api/trackback/id/tr78644479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása