HTML

2008.08.19. 20:30 EdelweissIstvan

Célba ért párosunk !

A 2008 évi salakpályás tamperei tenisztorna párosversenyét megnyerte a Hanne Skak-Jensen és Diana Eriksson alkotta páros . Az ellenfél páros egyik tagja az éppen a régebben Hanne párjaként szereplő Annie Goransson volt . Most a szintén svéd Caroline Magnusson oldalán végott neki ennek a versenynek és nagy meglepetésre jutottak be a döntőbe hiszen nem számitottak a verseny előtt favoritnak . Viszont a harmadik körben a harmadik helyen rangsorolt párost ütötték ki nagy bravúrral , igy mindenképp komoly vetélytársnak számitottak . A mérkőzés első felében meg is leptek a svédek hiszen 4:1-es vezetésre tettek szert . A játszmát innen sikerült megforditani játékosainknak akik öt game-t nyertek zsinórban , igy húzták be az első szettet . Az egy szettes előny birtokában a második játszmára teljesen megváltozott a játék képe . Kettősünk felszabadult minden gátlás alól és talán a torna egyik legjobb játékával hozakodott elő . A svédeknek nem is volt ellenszere a kiváló játék ellen és hamar rájöttek hogy itt semmi esélyük nincs . A szett közepe felé már lélekben is feladták és már csak arra kellett figyelni hogy sérülés nélkül ússzuk meg az ütkezetet , mert már akkor mindenki tudta hogy ezt másképp nem lehet elvesziteni . Az egész párostorna folyamán mutatott játék alapján kijelenthetjük hogy megérdemelt a tornagyőzelem és ha tovább folytatódik ez a kitűnő forma akkor nem ez lesz az utolsó ilyen siker . Egyesben is hasonló úton jár Hanne , mivel a sikeresen megvivott elődöntő után már csak egy győzelem választja el kedvencünket hogy ő legyen az egyes és a párosverseny győztese is idén . Az elődöntőben meglepetésre egy selejtezős játékossal találkoztunk , az orosz szineket képviselő Renata Bekievaval . Bakievanak nem volt nehéz útja az elődöntőig , hiszen minden kiemeltet elbúcsúztattak hamarabb mint mielőtt találkozhattak volna vele . Tehát mondhatjuk hogy Hanne ellen volt az első igazi erőpróbája . Bekieva a mérkőzés folyamán a várakozáson felül játszott , volt egy pár gyönyörű pontja . Hannenek kicsit meg is kellett izzadnia ellene , de mit is várhattunk egy torna elődöntőtől ? Szerencsére a nagyobb tudás két szettben eldöntötte a meccset és Hanne a döntőbe jutott ahol a párosban már egyszer legyőzött második kiemelt szlovák Martina Balogova lesz az ellenfél .

Eredmények :                                                                                                     Egyes Elődöntő : Hanne Skak-Jensen (DEN) - Renata Bakieva (RUS) 6:3,6:4                       Páros Döntő : Jensen/Eriksson (DEN/SWE) - Goransson/Magnusson (SWE/SWE) 6:4,6:0

A boldog győztesek

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://jensenfanclub.blog.hu/api/trackback/id/tr10623677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása