HTML

Hanne Skak-Jensen Fanclub

Hanne Skak-Jensen teniszező magyarországi szurkolói lapja

Friss topikok

2008.08.19. 20:05 EdelweissIstvan

Túl a hatodik kiemelten is !

A finnországi tamperei versenyen az eddigi legmagasabban jegyzett ellenfél ellen játszott ma Hanne a torna harmadik körében . Karolina Nowak a verseny hatodik helyen kiemelt versenyzője volt aki közel háromszáz hellyen volt Hanne mögött a ranglistán , de azért nem lehetett egy legyintéssel elintézni , mert Nowak képes a meglepetésekre . Mai nap azonban nem tudta megállitani a továbbra is remek formában játszó Hanne-t . Az első szettben ahogy már megszoktuk Hannetól rendkivük agressziven támadta az ellenfél térfelét ami nagyon nem izlett a németnek és csak két játékot tudott hozni az első felvonásban . A másodikban már egy kicsit feljavult játékkal rukkolt elő a germán és sikerült is tartani a tempót Hanne-vel 6:6-ig , de a tie-breakben újra magasabb sebességre kapcsolt játékosunk és csak három pontot engedélyezett a kicsit halovány teljesitményt nyújtó Nowak ellen és ezzel a győzelmével már a négy között jár . Párosban pedig már a döntőben miután a Diana Erikssonnal alkotott kettősünket az ausztrál Eriksen / Gianotti páros nem tudta megállitani a döntőbe vezető úton . Sőt , figyelemreméltó játékkal , esélyt sem adtak a vetélytársaknak . Eddig szettet sem engedtek a három forduló alatt az útjukba kerülő ellenfeleknek , igy joggal reménykedhetünk abban hogy holnap már tornagyőzelmet ünnepelhetünk . A döntőbeli ellenfél egy régi ismerősökből álló svéd páros lesz .

Eredmények :                                                                                                     Egyes 3. Forduló : Hanne Skak-Jensen (DEN) - Karolina Nowak (GER) 6:2,7:6                Páros Elődöntő : Jensen/Eriksson (DEN/SWE) - Eriksen/Gianotti (AUS/AUS) 6:1,6:2

Eddig kiváló produkció !

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://jensenfanclub.blog.hu/api/trackback/id/tr32623641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása