HTML

2008.08.19. 19:45 EdelweissIstvan

Tovább , tovább

A második fordulós akadályokat is sikerrel vette Hanne a finn versenyen , igy már a harmadik körben találta magát a nap végére mind egyesben és mind párosban . Először egyesben léptünk pályára ahol az a Helene Auensen volt az ellenfél aki ellen sokan féltettük kedvencünket , mert egyáltalán nem fekszik neki a norvég játéka . A centerpályán éppen tökéletes idő volt a játékhoz , közel 20 celsius fok , napsütéses idő . A gyönyörű időhöz hasonlóan Hanne is gyönyörűen koordinálta a játékot és magabiztos játékkal hozta az első szettet . De tudtuk hogy ez nem lesz ilyen egyszerű . A második szettet egyből break-el inditotta Auensen és sokáig úgy nézett ki hogy egyenliteni is fog . 3:5-ig sikerült megtartania a breakelőnyt a norvégnak , akkor Hanne még egy nagy hajrát inditott és kiegyenlitett 5:5-re . Az ellenfél ettől teljesen levesztette a kedvét hogy nem sikerült breakelőnyből behúznia a szettet és a lelki fölénybe került Hanne mégegyszer elvette ellenfele adogatását és ezzel megnyerte a meccset . Nehéz volt , de a lényeg hogy nagy koncentrációval és nagy küzdeniakarással sikerült túljutni ezen a nehéz ellenfelen is . Párosban nem volt ilyen nehéz dolga kettősünknek . A brit ellenfél nem nyújtott nagy ellenállást , sokan azon is csodálkoztak hogy ilyen gyenge képességekkel hogy is tudtak túljutni az első kanyaron . Most itt voltak , nem sokáig maradtak , Hanne-ék egy laza edzéshez hasonlitó meccsen jutottak be a legjobb négy közé egy ismeretlen ausztrál kettős ellen játszanak a döntőért .

Eredmények :                                                                                                      Egyes 2. Forduló : Hanne Skak-Jensen (DEN) - Helene Auensen (NOR) 6:2,7:5                  Páros 2. Forduló : Jensen/Eriksson (DEN/SWE) - Smith/Warburton (GBR/GBR) 6:2,6:0

Minden labdért keményen meg kellett küzdenünk ma

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://jensenfanclub.blog.hu/api/trackback/id/tr37623615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása