HTML

2008.09.02. 11:38 EdelweissIstvan

Ezúttal sem sikerült

Tovább tart a Balogova átok Hanne számára , mivel két héten belül másodszor kap ki tőle challanger tona döntőjében . Múlt héten Tamperében egy szoros három szettes mérkőzésen maradtunk alul , most ez a mérkőzés sokkal simább volt . Hanne fáradtan mozgott és láthatólag félt az ellenfelétől , aki rendkivül magabiztosan mozgott a pályán . Sajnos Hanne nem tudta megismételni azt a jó játékot amit egész héten láthattunk tőle . Messze elmaradt a várakozástól és nagyon simán vesztette el a döntőt . Viszont ezzel a két tornán jónak mondható szerepléssel a top 500 játékos közé kerültünk a világranglistán , egyesben a 489. , párosban a 426. helyre . A következő héten Hollandia lesz az uticél , egy 25000 dolláros verseny ahol Hanne-nak majd selejtezőket kell játszania a főtáblán való szerepléshez .

Eredmények :                                                                                                   Egyes Döntő : Hanne Skak-Jensen (DEN) - Martina Balogova (SVK) 2:6,2:6

Nem tudtunk túljárni a szlovák eszén

Ma semmi nem sikerült

 

Hiábavaló edzői tanácsok

 

Ugye azért örülünk a második helynek is ?

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://jensenfanclub.blog.hu/api/trackback/id/tr72644621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása