HTML

2008.09.02. 10:54 EdelweissIstvan

Folytatjuk a menetelést

Újabb két győzelmet hozott a mai nap Hanne számára , ami már azt jelenti hogy egyesben az elődöntőben , párosban pedig egyenesen a döntőben érezhezi magát kedvencünk . Először az egyes mérkőzés került sorra ahol ezen a versenyen már a második olasz játékossal kerültünk össze . Igaz , ez a játékos sokkal keményebb ellenfélnek igérkezett az első fordulóban legyőzöttnél . A világranglista 789. helyén álló olasz eddig szettveszteség nélkül jutott el idáig ami mindenképpen figyelemre méltó teljesitmény , igaz a legyőzöttjei között nem volt igazán nagy név . Hanne viszont a mai napon ellenálhatatlan játékot produkált , szinte hibátlanul játszott , igy Vierin akármilyen jó játékos nem volt esélye még a játszmanyerésre sem . A mutatott játék azt hiszem elég lett volna a győzelemre még talán egy top 200-as játékos ellen is . Ha Hanne igy folytatja nagyon szép jövő előtt áll , csak ezt a formát tartania is kell az elkövekezendőkbe . Tehát egy újabb kétszettes győzelem , és ezzel már az elődöntőben vagyunk ahol a nyolcadik kiemelt orosz Arutyunova ellen mérkőzünk a döntőért ami már a második lenne két héten belül . Párosban viszont már a döntőben vagyunk , mivel a dán/norvég kettős nem tuta megállitani a gyorsvonatként robogó mieinket . Az első szett meglepően szorosra sikerült , volt 5:5 is az állás , aztán a szett végére beleerősitő kettősünk 7:5-re hozta a játszmát . A másodikban már nem volt kérdéses a továbbjutó kiléte , itt már nem engedélyezett játékot a Hanne/Davinia páros az ellenfélnek és továbbra is jó formában játszunk ami biztató a döntőre nézve . A döntőben szovjet utódállamokból érkező páros lesz az ellenfél , a lett Marcinkevica és az orosz Prozorova . Ez a páros az elődöntőből játék nélkül jutott tovább mert a harmadik kiemelt Ericksen/Tomic ausztrál/svéd kettős sérülés miatt visszalépett .

Eredmények:                                                                                                        Egyes 3. Forduló : Hanne Skak-Jensen (DEN) - Vivienne Vierin (ITA) 6:3,6:1                    Páros Elődöntő : Jensen/Lobbinger (DEN/BEL) - Auensen/Hermansen (NOR/DEN) 7:5,6:0

Ma parádés játékot mutattunk

A kiváló tenisz elődöntőt ért

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://jensenfanclub.blog.hu/api/trackback/id/tr16644518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása