HTML

Hanne Skak-Jensen Fanclub

Hanne Skak-Jensen teniszező magyarországi szurkolói lapja

Friss topikok

2008.09.02. 10:16 EdelweissIstvan

Magabiztos kezdés

Túl van Hanne a bemutatkozáson a finnországi túra második állomásán . Ma egyetlen mérkőzés várt kedvencünkre , mivel párosban nem kellett pályára lépnie , csak az egyes első körére koncentrálhatott . A szerencsés vesztes ellenfél a mérkőzésen hozta amire számitottunk . Kevés önbizalommal és elég kedvetlenül játszott , de egy-két ütéséből látni lehetett , hogy ennél sokkal több van benne . Szerencsére ez most nem jött ki és Hanne két könnyed játszmában jutott tovább ahol a hazai pályán versenyző Heini Salonen vár rá . A finn szabadkártyával jutott fel a főtáblára , ott viszont megmutatta , hogy nem véletlenül szavazott neki bizalmat a verseny szervezője . Az első körös fehérorosz ellenfele sokkal esélyesebb volt ellene , mégis egy nagyon kemény ütközetben , szetthátrányból forditva , felboritva a papirformát jutott tovább a finn a hazai közönség nagy örömére . Szóval egy hazai pályával támogatott , rendkivül küzdeni tudó ellenfél lesz a következő akadály akin Hanne-nek túl kell jutni . Remélhetőleg kijön majd a nagyobb játéktudás és folytatja menetelését Hanne a tornagyőzelem felé . Párosban nem kellett pályára lépni kiemelésünk alapján , igy csak azon izgulhattunk vajon ki lesz a második fordulós ellenfelünk . A nap végére kiderült hogy a régi jó ismerős Antonic/Balogova páros akik két szettben verték az oroszokat . Mivel múlt héten már sikerült legyőznünk őket , most is hasonló sikert várunk a belga partnerrel felálló Hanne-től .

Eredmények:                                                                                                          Egyes 1. Forduló : Hanne Skak-Jensen (DEN) - Eleonora Punzo (ITA) 6:1,6:2                   Páros 1. Forduló : Jensen/Lobbinger (DEN/BEL) - Bye

Hanne az első napon

Nagy fölényben játszottunk

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://jensenfanclub.blog.hu/api/trackback/id/tr22644452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása