HTML

2008.08.19. 20:47 EdelweissIstvan

Nem jött össze a 100 %-os teljesitmény

Sajnos nem sikerült az "i"-re feltenni a pontot Hanne-nek Tamperében . A párosgyőzelem után az volt a kérdés hogy sikerül-e az egyest is megnyernie és ezzel feltenni a koronát a teljesitményére . A választ a mai döntőn kaptuk meg . A döntőbeli ellenfél a második helyen kiemelt , világranglista 663. helyén álló Martina Balogova volt . A szlovák lányt már ismerhettük a párosmérkőzésünkről ahol sikerült két vállra fektetni az ausztrál Antoniccal alkotott kettősüket . De tudjuk az egyes mindig más . A mérkőzés első szettjében Hanne nagyon fáradtan mozgott , meglátszott hogy nagyon sok meccset játszott a héten . Nem is tudtuk tartani a szlovákot aki 6:3-ra nyerte az első szettet . A második szettben már láttunk biztató jeleket , Balogova pedig láthatóan visszaesett . Ezt az előnyt kihasználva Hanne jónak mondható játékkal egyenlitett . Biztunk benne hogy Balogova visszaesése a döntő szettre is kitart . Sajnos nem igy lett . A szlovák ellenfél az utolsó játszmára nagyon összekapta magát és felülkerekedett a mérkőzés végére az erejével teljesen elkészülő Hanne-n . A döntő szettet igy sajnos nullára nyerte Balogova és ezzel megnyerte a tamperei torna egyes versenyét , de Hanne a párostornagyőzelemmel és az egyes döntős hellyel igy sem lehet elégedetlen . A világranglistán igy már 480.-dik hely körül lesz a jövőhéttől . A következő héten ismét egy finn tornán fogunk elindulni ami szintén 10000 dolláros lesz , méghozzá Savitaipale városában .

Eredmények :                                                                                                       Egyes Döntő : Hanne Skak-Jensen (DEN) - Martina Balogova (SVK) 3:6,6:2,0:6

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://jensenfanclub.blog.hu/api/trackback/id/tr5623698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása