HTML

Hanne Skak-Jensen Fanclub

Hanne Skak-Jensen teniszező magyarországi szurkolói lapja

Friss topikok

2008.08.19. 19:25 EdelweissIstvan

Játékvesztés nélkül irány a második kör !

Egyesben és párosban is bemutatkoztunk az első nap a tamperei salakpályás teniszverseny első fordulójában . Méghozzá mindkét versenyszámban lenyűgöző teljesitménnyel . Egyesben az észt Julia Matojan volt az ellenfél . A 18 éves ellenfelünk picit megilletődötten játszott az egész meccsen , Hanne dominálta a játékot és már az első pillanatokban érezni lehetett hogy nagy verést fog mérni az észt lányra . Az első szett 6:0-ra megnyert szett után már csak az volt kérdés hogy az ellenfél fog-e egyáltalán játékot nyerni a mérkőzés alatt . Hanne nem adta meg neki ezt a részsikert , a másodikat is ugyanilyen arányban nyerte meg és nagyon simán , megerőltetés nélkül került a második fordulóba . A következő körben egy kellemetlen ellenfél fog kedvencünkre várni , hiszen a norvég Helene Auensen már többször verte meg játékosunkat , de Hanne most nagyszerű formában teniszezik , igy most itt a lehetőség hogy visszavágjon az elmúlt évek sérelmeiért Auensennek . A párosverseny első körében Hanne szokásos partnerével , a svéd Diana Erikssennel vágott neki a tornának és az első körben egy ausztrál / szlovák kettősön vezetett az út a második fordulóba . Itt már kicsit dekoncentráltan játszott mindkét játékosunk , igaz az ellenfél sem nyújtott maradandót , a végén két szorosnak mondható szettben jutott tovább párosunk , de ettől jobb játékot kell nyújtani ha a végső tornagyőzelmet el akarják érni Hanne-ék . A célkitűzés elérésére a következő játéknapon egy angol kettős ellen kell felvenni a küzdelmet .

Eredmények :                                                                                                        Egyes 1. Forduló : Hanne Skak-Jensen (DEN) - Julia Matojan (EST) 6:0,6:0                     Páros 1. Forduló : Jensen/Eriksson (DEN/SWE) - Antonic/Balogova (AUS/SVK) 6:4,6:3

Hanne megalázta első körös ellenfelét

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://jensenfanclub.blog.hu/api/trackback/id/tr53623593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása