HTML

Hanne Skak-Jensen Fanclub

Hanne Skak-Jensen teniszező magyarországi szurkolói lapja

Friss topikok

2008.07.26. 18:50 EdelweissIstvan

Ez nyerhető lett volna ...

Nagy napra ébredtünk . Életünkben először szerepelünk 75000 dolláros torna főtábláján , remélhetőleg nem utoljára . A sorsolásnál a szerencse is mellénk állt hiszen az ukrán Viktoria Kutuzova-t párositották hozzánk . Nah , nem azért mintha örültünk volna a top 200-as ukrán tehetségnek , hanem mert a torna előtt egy nappal bejelentette a visszalépését , igy egy szerencsés vesztes került hozzánk aki elbukta a kvalifikáció utolsó körös mérkőzését . Ő pedig a szerb Neda Kozic volt , aki a harmadik kiemelt bolgár Dia Evtimova vert meg két szettben , de a veresége ellenére játszhatott a főtáblán , mégpedig ellenünk . Az első szettben a szerb lány feltünően agresszival támadta a térfelünket ami kicsit meglepte Hanne-t , de tartotta a szerváját , viszont breaklabdára esély sem volt ami kicsit aggasztotta a Hanne-ért szoritókat . Félelmük be is igazolódott amikor 6:5-ös Kozic vezetésnél nem koncentráltunk eléggé és sajnos ez a kis kihagyás elég volt a szerb lánynak a breakhez és ezzel a szett megnyeréséhez is . A második szettre Hanne láthatóan nagyon összeszedte magát és úgy nézett ki hogy megtalálta az ellenszerét vetélytársának . Kozic egyébként nem volt túl teniszalkat , ahogy Hanne mondta a meccs végén mintha egy labdarúgóval játszott volna . Szóval visszatérve a második szettre Hanne megtalálta végre a szerváját , jól ütötte az alapvonalakat és a hálónál is magabiztosan játszott . Ennek a jó játéknak meg is lett az eredménye , 6:0-al gyűjtöttük be ezt a szettet és egyenlitettünk . Az utolsó döntő játszma ott folytatódott ahol a második abbamaradt . Hanne remekül játszott , felszabadultan és kimondottan keményen . 3:0-ra gyorsan elhúzott és úgy látszott sinen van a továbbjutás . 5:1-nél 30:0 volt a javára , ekkor már mindenki elkönyvelte Hanne élete legnagyobb sikerét , amikor valami elszakadt . Kozic visszavett egy break-et és ismerve a szerb mentalitást vérszemet kapott . Hanne pedig a nagy teher alatt , hogy pályafutása legnagyobb sikerét arathatja , begörcsölt . Össze-vissza ütötte a labdákat , a szerb pedig kiegyenlitett 5:5 . Hanne nagy nehezen elvergődött a tie-breakig , de a rövidités kezdetén már érezni lehetett hogy Kozic van lélektani fölényben . Sajnos a röviditett játékben be is igazolódott ez a sejtésünk , négy pontig jutott Hanne ami kevés volt a mérkőzés megnyeréséhez . Hanne nagyon le volt törve a mérkőzés után , érthető hiszen ez a meccs a kezében volt , innen engedtük ki . Nagy bravúr lett volna továbbjutni , de szomorkodásra semmi ok , hiszen főtáblára kerülni ilyen rangos versenyen igy is szép eredmény .

Eredmények:                                                                                                  Egyes 1. Forduló : Hanne Skak-Jensen (DEN) - Neda Kozic (SRB) 5:7,6:0,6:7

Ezt a tornát sem mi nyerjük idén ...

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://jensenfanclub.blog.hu/api/trackback/id/tr25586890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása