HTML

Hanne Skak-Jensen Fanclub

Hanne Skak-Jensen teniszező magyarországi szurkolói lapja

Friss topikok

2008.07.26. 18:27 EdelweissIstvan

3 nap + 3 győzelem = Főtábla

Három napon keresztül zajlottak a selejtezők a Petange városában rendezett 75000 dolláros verseny kvalifikációjában ahol Hanne is érdekelt volt . Pénteken egy laza kis átmozgató edzének megfelelő meccsen játszottunk a francia szabadkártyás Jacquet ellen a kvali első körében . A junior korú francia nagyon megilletődötten ütögette vissza Hanne bombaerős labdáit , aki nem kegyelmezett a fiatal lánynak és kevesebb mint egy óra alatt játékot sem engedélyezve szinte lemosta a pályáról a végére a teniszt teljesen megutáló ellenfelét . Szombaton már egy nagyobb falat jutott dán kedvencünknek a spanyol De Andres személyében . Hanne talán élete legjobb produkcióját nyújtva meglepte a spanyolt aki láthatóan nem számitott ilyen nagy ellenállásra . Az első szett tie-breakja után Hanne ha lehet még erőteljesebben és még taktikusabban játszott és felőrülte ellenfele idegeit aki 4:1 után már teljesen elveszitette az önbizalmát és igy Hanne könnyű végjáték után jutott az utolsó selejtezős körbe ahol a várható ellenfelek közül a legesélyesebb Veronika Kapshay volt az ellenfél . A meccs előtt sokan féltették Hanne-t ettől a lánytól , mert a játéka abszolút nem fekszik nekünk . A meccsen aztán pont az ellenkezője bizonyosodott be . Az ukrán lány szinte mindent megpróbált  Hanne ellen és egyik kisérlete sem vált igazán be . Hanne minden játékstilusra tusta a megoldást és a selejtezőt szettveszteség nélkül három győzelmet aratva menetelt be a főtáblára . Impozáns játék volt , nagyszerű tenisz és hatalmas bravúr amire senki sem számitott . Főtábla sorsolás holnap , és ami a selejtező előtt elképzelhetetlen volt , mi is érdekeltek leszünk .

Eredmények:                                                                                                Selejtező 1. Forduló : Hanne Skak-Jensen (DEN) - Margaux Jacquet (FRA) 6:0,6:0 Selejtező 2. Forduló : Hanne Skak-Jensen (DEN) - Eloisa De Andres (ESP) 7:6,6:1              Selejtező 3. Forduló : Hanne Skak-Jensen (DEN) - Veronika Kapshay (UKR) 6:1,6:4

Jól megy egyenlőre a játék a fák árnyékában

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://jensenfanclub.blog.hu/api/trackback/id/tr12586855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása