HTML

2008.07.26. 17:51 EdelweissIstvan

Búcsú Bastad-tól

Véget ért a szereplésünk a Swedbank Ladies Open-en miután a párosversenyen a második forduló jelentette a végállomást a Hanne és a svéd Diana Eriksson által alkotott párosnak . Az ellenfelünk a páros ranglistán 200 hellyel előrébb található Schaefer/Zhang duó volt akik idén már több figyelemreméltó eredményt is elkönyvelhettek . A mérkőzés aztán nem lett olyan sima mint amilyet az ellenfelünk elképzehetett volna ma délutánra . Az első szettben kicsit megilletődötten játszott párosunk , viszont az ellenfél sem volt csúcsformában , de mégis az övék lett az első játszma egy break különbséggel . A másodikban aztán egy magasabb fokozatra kapcsolt kettősünk , inkább Hanne volt az aki jobban aktivizálta magát és sikerült is az egyenlités egy szoros játszmában . A harmadik mindent eldöntő tiz pontig menő szuper tie-breakban aztán a fontos pontokat jobban kihasználó ellenfél nyert és jutott a következő körben . Erről a tornáról viszont a látottak alapján elmondhatjuk hogy Hanne játéktudásban nem lógott ki a mezőnyből hiába világranglista 500-on kivül van , felvette a versenyt top 250-es játékosokkal is ami rendkivül szép teljesitmény . Ngay önbizalomra és jó formára mutat az is hogy Hanne benevezett a két hét múlva sorra kerülő luxemburgi Rolleropen 2008 elnevezésű tornára amit Petange városában rendeznek és 75000 dollár összdijazású lesz .

Eredmények:                                                                                                            Páros 2. Forduló : Jensen/Eriksson (DEN/SWE) - Schaefer/Zhang (GER/HKG) 3:6,6:4,8:10

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://jensenfanclub.blog.hu/api/trackback/id/tr35586812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása