HTML

2008.07.26. 17:33 EdelweissIstvan

Tisztes helytállás

Megkezdődtek a főtábla küzdelmei a 25000 dollár összdijazású Bastad-i versenyen ahol az első nap rögtön mindkét versenyszámban pályára kellett lépnünk . Először ezt egyesben kellett megtenni ahol a világranglista 228. helyén álló osztrák Particia Mayr volt az ellenfelünk . Vetélytársunkat a verseny szervezői az ötödik helyen elemték ki és abszolút favoritnak itélték meg sokan a mérkőzés előtt . Hanne-nek tehát nem volt veszitenivalója , teher nélkül játszhatott egy jó meccset . A mérkőzés folyamán ez végig érezhető is volt , hogy inkább Hanne volt az aki bevállalt olyan ütéseket amiket éles szituációkban talán nem vállalt volna , de szerencsére ezek majdnem mind jól sikerültek és néhányszor meg is lepték vele magasabban rangsorolt ellenfelét . Mayr végül nagyobb rutinjának és nagyobb szerencséjének köszönhetően megnyerte két szoros szettben a mérkőzést úgy hogy a másodikban a tie-break-et is kiharcoltuk , de Hanne minden dicséretet megérdemelt , mert nem játszott alárendelt szerepet , ami biztató a jövőre nézve . Ezzel a vereséggel a háta mögött kellett pályára lépnie a délután folyanán párosban is . Az ellenfél két régi ismerősünk volt a svéd Andlovic és a szintén svéd Roma személyében . Hál' istennek nem látszott meg Hanne-n a pár órával előtti vereség és szerencsére partnere Diana Eriksson is sziporkázott és könnyed játékkal két szetttben legyőzték a svéd kettőst , visszavágva igy Andlovicnak a falkenbergi vereségért . A következő körben majd a harmadik kiemelt német Anne Schaefer és a hongkong-i Ling Zhang alkotta kettős ellen fogunk játszani . Itt sem mi leszünk az esélyesebbek , de egy bevállalós agressziv tenisszel talán meglephetjük ezt a párost is .

Eredmények :                                                                                                       Egyes 1. Forduló : Hanne Skak-Jensen (DEN) - Patricia Mayr (AUT) 3:6,6:7                      Páros 1. Forduló : Jensen/Eriksson (DEN/SWE) - Andlovic/Roma (SWE/SWE) 6:1,6:3

Támadás alatt a svéd térfél

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://jensenfanclub.blog.hu/api/trackback/id/tr52586793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása