HTML

2008.06.30. 11:42 EdelweissIstvan

Főtáblán vagyunk !

Kér sikerrel megvivott selejtezős meccs után elmondhatjuk , hogy újabb rekordot döntöttünk meg karrierünkben . Főtáblára jutottunk egy 25ezer dolláros ITF versenyen ! A múlt heti váratlan vereség után kicsit féltettük Hanne-t , hogy hogyan fog kijönni a hullámvölgyből , de a játékát látva elmondhatjuk hogy ez maximálisan sikerült . Első mérkőzésünket Mari Andersson ellen játszottunk , és az első szettben első kiemelthez méltóan egy játékot sem engedélyeztünk a svéd lánynak . A másodikban kicsit kiengedve , de a mérkőzést kézben tartva szorosabb szettben ugyan de nyertünk a mérkőzést és készülhettünk a selejtező első körében bravúrgyőzelmet arató szabadkártyás Jennie Brobeck ellen . Másnap még könnyebb dolgunk volt mint az első napon , hiszen a szabadkártyás versenyző semmi ellenállást nem tudott kifejteni , egy edzőmérkőzéshez hasonló meccsen megerőltetés nélkül jutottunk fel életünk első satellite torna főtáblájára ahol majd az ötödik helyen kiemelt világraglista 228.-dik osztrák Particia Mayr lesz az ellenfelünk . Hanne párosban is indul ezen a versenyen is szokásos partnerével Diana Eriksson-nal . A főtábla első körében egy svéd párossal a Kristina Andlovic/Nadja Roma kettőssel fognak játszani . Emlékezhetünk rá hogy a falkenbergi torna döntőjében éppen Andlovictól kaptunk ki , igy most lesz lehetőség a visszavágásra .

Eredmények:                                                                                               Selejtező 1.Kör : Hanne Skak-Jensen (DEN) - Mari Andersson (SWE) 6:0,6:4                Selejtező 2.Kör : Hanne Skak-Jensen (DEN) - Jennie Brobeck (SWE) 6:0,6:2

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://jensenfanclub.blog.hu/api/trackback/id/tr77545757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása