HTML

2008.06.30. 11:01 EdelweissIstvan

Gyors búcsú Kristinehamn-tól

Negyedik kiemeltként nem kellett a svédországi 25000 dolláros torna selejtezője első fordulójában játszania Hanne-nek , igy egy nyert mérkőzéssel már a főtáblán kezdhettük volna meg szereplésünket . Ehhez egy verhető ellenfelet , a norvég Helene Auensen-t kellett volna legyőznünk . Nem sikerült . Sajnos Hanne nem esélyeshez méltó játékot nyújtott és mivel a fontos pillanatokban ellenfele mindig jobban játszott , igy nem volt kérdéses hogy ki fog a következő körbe jutni . Végülis a norvég játékosnak elég volt szettenként egyszer-egyszer elvennie játékosunk adogatását és a sajátját mindig hozva két szettben megerőltetés nélkül jutott fel a főtáblára . Hanne bizhatott még abban hogy egy visszalépő esetén szerencsés vesztesként még ő is főtáblára jut , mivel ő volt a legmagasabban rangsorolt kieső a kvalifikációban . Sajnos nem volt visszalépő a versenytől , igy Hanne gyorsan búcsút vett ettől a versenytől . Párosban is csak egy mérkőzést sikerült megnyernünk , igy ott a második fordulóban búcsúztunk immár szokásos partnerünkkel Diana Eriksson-nal . Az első körben egy észt párost vertünk nagy bravúrral , viszont a második körben már nem tudtunk túljutni a harmadik helyen kiemelt osztrák Mayr és a szlovák Tvaroskova alkotott pároson akik meg is nyerték ezen a tornán a párosversenyt . Jövőhéten ismét 25000 dolláros versenyen veszünk részt , a svédországi Bastadban a Swedbank Ladies-en .

Eredmények:                                                                                                         Selejtező 1.Kör : Hanne Skak-Jensen (DEN) - Helene Auensen (NOR) 4:6,4:6            Páros 1. Forduló : Jensen/Eriksson (DEN/SWE) - Ruutel/Schutting (EST/EST) 7:6,6:3     Páros 2. Forduló : Jensen/Eriksson (DEN/SWE) - Mayr/Tvaroskova (AUT/SVK) 4:6,5:7

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://jensenfanclub.blog.hu/api/trackback/id/tr49545693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása